Hieronder vindt u een overzicht van verschillende bij ons bekende regelingen voor sport, hobby en vrije tijd.

Jeugd Sport Fonds

Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. De richtlijn voor contributie of sportattributen is € 225 per kind per cursusjaar. Bekijk de voorwaarden voor aanmelden op de site.

https://www.jeugdsportfonds.nl/

Stichting Kinderkampen Rotterdam

Stichting Kinderkampen Rotterdam biedt kinderen en tieners die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen de kans op een leuke vakantie in Nederland. Aanmelding van kinderen of tieners kan door ouders/verzorgers, medewerkers van scholen en/of hulp- of dienstverlenende instellingen. De kosten zijn € 40,= voor het kinderkamp en € 50,= voor het tienerkamp.

http://kinderkampen-rotterdam.nl/

Kinderhulp

Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

https://kinderhulp.nl/

Stichting laat ze maar lachen

Stichting Laat Ze Maar Lachen organiseert in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven eens per maand een uitje voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, bijvoorbeeld naar een pretpark, de speeltuin, de dierentuin of een bezoek aan een museum, een middag knutselen of een voorstelling.

De Stichting benaderd de kinderen via bestaande organisaties, zoals de Voedselbank en jeugdinstellingen.

http://laatzemaarlachen.com/over-de-stichting/