Hieronder vindt u een overzicht van verschillende bij ons bekende regelingen voor vakanties.

Rita’s reisbureaus

Mensen die voortdurend bezig zijn de eindjes aan elkaar te knopen, hebben ook behoefte aan vakantie. Ze leven onder constante druk en vakantie helpt hen afstand te nemen zodat ze er later weer tegen kunnen.

Rita’s Reisbureau vraagt eigenaren van een vakantiehuisje of caravan om dit één of meerdere weken per jaar gratis ter beschikking te stellen aan het vrijwilligers project.

http://www.ritasreisbureau.nl/ 

Fiom hendrik Pierson fonds

Iedere ouder heeft zo nu en dan behoefte aan een korte vakantie. Even weg uit de alledaagse sleur. Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen is het belangrijk om er af en toe even lekker tussenuit te kunnen. Jaarlijks stelt de Stichting een aantal vakantiehuisjes beschikbaar aan organisaties, zodat ouders met hun kinderen onbezorgd van een korte vakantie kunnen genieten.

Aanvragen kunnen alleen gedaan worden door maatschappelijke organisaties die hulp bieden aan alleenstaande ouders. Voor de overige voorwaarden kunt u terecht op de website.

http://www.fiomhendrikpiersonfonds.nl/

Stichting Blijdesteyn

Vakantie  is vaak een goed moment om te ontspannen, tot rust te komen, energie op te doen en nieuwe plannen te maken. Voor veel alleenstaande vrouwen zit dat er helaas niet in. Er is geen geld voor. In zo’n geval kan Stichting Blijdesteyn uitkomst bieden. Vrouwen, die in een moeilijke financiële situatie verkeren, kunnen bij hen een beurs aanvragen. Daarmee kunnen ze een vakantie boeken. Aan het eind van ieder jaar verloot de stichting een aantal vakantiebeurzen onder de aanvragers. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

http://pim-web.nl/